Inschrijvingen 2020-2021 BUBAO

Door de huidige corona maatregelen zijn wij als school genoodzaakt de inschrijvingen digitaal te laten verlopen.
Tijdens de inschrijvingsprocedure dien je akkoord te gaan met het schoolreglement en het pedagogisch project. Je kan ze hier vooraf raadplegen

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de inschrijving, kunt u hier de vragen vooraf bekijken.

Om in te schrijven/aan te melden klikt u op de groene knop hieronder. Zolang deze knop grijs staat, kan u nog niet aanmelden.
Indien de knop grijs blijft op 28 mei na 9:00 uur, vernieuw dan de pagina:
refresh of vernieuwen webpagina

Om uw gebruikersgemak te verhogen raden we jullie aan om de inschrijvingen op een laptop of pc te voltooien (niet op smartphone)

Inschrijvingen BUBAO


Op donderdag 28 mei 2020 om 9 uur zal onderstaande knop groen worden en u leiden naar het online aanvraagformulier.

De inschrijving is pas geldig als alle verplichte vragen werden ingevuld. U ontvangt een automatische mail met een bevestiging van deze aanvraag tot inschrijving.
We werken met een tijdstempel, het tijdstip waarop u dit formulier indient, is dus van belang. Op basis daarvan worden de vrije plaatsen per type ingevuld en de wachtlijst per type opgesteld.

Na de aanvraag tot inschrijving ontvangt u van ons:
 - een automatische bevestiging van de aanvraag tot inschrijving
 - een bericht dat uw kind kan worden ingeschreven of dat uw kind op de wachtlijst staat (± 4 werkdagen)

Indien je geen ticket hebt om in te schrijven, dan komt je naam op de wachtlijst als 'niet gerealiseerde inschrijving'. Ook de plaatsen op de wachtlijst worden door de tijdstempel bepaald.
Indien een plaats vrijkomt, zal de eerstvolgende persoon in de wachtrij door de school worden gecontacteerd met de vraag of hij/zij de nieuwe open plaats wenst in te nemen. 

Wilt u nagaan of uw kind gebruik kan maken van het busvervoer, klik dan op volgende link (https://tinyurl.com/yastdeoa) of vraag informatie bij huidige school of het doorverwijzend CLB

Op 28 mei 2020 vanaf 9:00 uur: Inschrijving BUBAO

 

Heb je vragen?

 

Bel of mail ons:

Voor type 3 en type 9: Sander Verhaeghe,  0477 87 20 24,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor type 4: Nathalie Aelterman, 0478 58 73 81, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor Basisaanbod: Sarah De Schryver, 0477 87 18 77, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.